På Med Ørene, Henie Onstad Kunstsenter 7. juni

groove var på endags musikkfestival på Høvikodden og fikk se mye fint og rart - se bildeserie her.

Dagen etter Musikkfest og på mange måter dagen derpå for både musikkelskere og musikere var det stelt i stand en ny liten festdag på Henie Onstad Kunstsenter. På Med Ørene! var navnet, og hadde et svært spennende program.

Metronomicon Audio med Ergo, Center of the Universe og Magnus Moriarty kunne by på sin egen lille hyggelige minifestival i skogen, og på utescenen på kunstsenteret stod Altaar, Nils Bech & Bendik Giske, Nude On Sand, Årabrot og White Lord Jesus for staselighetene. Inne hadde Kobi en fire timer lang økt med doom og støy i bøtter og spann. Ikke nok med det; også utedoen ble tatt i bruk av Zweizz & Homo Vinter, hvor møysommelig elektronikksprell og amplifert popkornmekking sørget for gromlyd.

Dette var også aller siste sjanse til å få med seg White Lord Jesus, som leverte et flott sett med et knippe låter fra begge albumene. Men når det er sagt, så skal vi denne gangen la ord være ord og la bildene si sitt. Klikk på bildet under for å se flere bilder fra arrangementet.

comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Genesis 1969-1977

En kort gjennomgang av Genesis sine mest sentrale plater i perioden 1969-1977, av Geir Levi Nilsen

Groovissimo


Drive-By Truckers - Brighter Than Creation's Dark

(New West)

I skuggen av lyset fortel dei nitten historier som avgjort tåler dagens lys, men som meir enn gjerne også søker mørkret.

Flere:

Kollwitz - Like Iron I Rust
Giant Sand - proVISIONS