Video: Graceless

Ny og lekker video fra UKA-aktuelle The National, sjekk den ut her!

Relaterte sider:

The National til den nasjonale Opera

Lytt: The National

groove på Øya

Gull fra arkivet #4

The National - The National (2001)

Alligator - The National (2005)

Boxer - The National (2007)

High Violet - The National (2010)

Trouble Will Find Me - The National (2013)

The National

Foto: Presse

The National ble tidligere i august meldt klar for UKA i Trondheim, hvor de spiller en eksklusiv konsert – den eneste i Norge i år - i Dødens Dal 26. oktober, forøvrig sammen med svenske The Tallest Man on Earth.

Brooklynkvintetten har gradvis fått et større og større publikum gjennom seks kritikerroste album, og er i dag et av de største indierock-bandene i verden.

Her på huset har vi skrytt av bandet siden de debuterte i 2001 med selvtitulerte The National. Årets framstøt, Trouble Will Find Me, var intet unntak. Den fikk en sekser fra vår anmelder Oddmund Berge. Han mente den låt litt grå til å begynne med, men at albumet – som forgjengerne – etter noen runder sto fram som helstøpt, uten å være like melankolsk og blåfarget som klassikerne Alligator (2005) og Boxer (2007).

- Det er noko meir laust og ledig over Trouble Will Find Me enn kva som er tilfelle med nokon av forgjengarane. Men ting blir ikkje tatt lett på av den grunn. Livet er ingen gylden spiral og døden er noko langt meir urovekkande enn ein fjern muligheit, skrev Berge i sin omtale.

Vokalist Matt Berninger har omtalt årets album som en morsom samling sanger om døden.

Nå har The National sluppet en rykende fersk video til Graceless – en av de aller beste låtene på Trouble Will Find Me. Den lekre videoen i sort/hvitt er en fryd for øye og øre, noe du selv kan sjekke ut rett under.
comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Genesis 1969-1977

En kort gjennomgang av Genesis sine mest sentrale plater i perioden 1969-1977, av Geir Levi Nilsen

Groovissimo


Equicez - State Of Emergency - Generation Equiz

(Pass It)

Har du ennå ikke lært deg hvordan du skal uttale navnet, bør du sette deg ned og lære deg det med det samme. For de er kommet for å bli.

Flere:

Drive-By Truckers - Brighter Than Creation's Dark
Os Mutantes - Mutantes ao Vivo: Barbican Theatre, Londres 2006