Band of Horses til Døgnvill

Seattlebandet spiller i Tromsø 30. august. Døgnvillfestivalen melder at programmet er i boks.

Foto: Presse

Tre år tilbake var Band of Horses en av headlinerne på Døgnvill i Tromsø, der de leverte en konsert som fikk kritikerne og publikum til å juble. Nå er bandet igjen klar for Valhall, og med denne bookingen melder Døgnvillfestivalen at årets program er i boks.

– Et fantastisk band som leverte en nydelig konsert for 10.000 publikummere da de var her i 2010. Av alle ønskedrømmer er dette en av de beste. Vi har snakka om dem siden de var her sist, skriver festivalsjef Hogne Rundberg i en pressemelding.

Band of Horses er nærmest som norgesvenner å regne etter en rekke besøk de siste åra, senest på Bergenfest og Norwegian Wood i Oslo tidligere i sommer.

Ben Bridwell & Co debuterte med fantastisk flotte Everything All The Time i 2006, og har siden gitt ut 3 album i skjæringspunktet mellom indierock, stadionpop og skjeggete flanellskjortecountry. Det siste albumet, Mirage Rock, kom i fjor. Fra å være relativt smale kritikeryndlinger i starten, har bandet oppnådd kommersiell suksess både med skiver og som liveband.

Band of Horses spiller på Døgnvill fredag 30. august, samme dag som også Jerry Lee Lewis, Faithless, Vishnu, Zara Larsson og Envy står på plakaten.

Festivalen i Tromsø går av stabelen 29 – 31. august, og byr ellers på navn som 50 Cent, DumDum Boys, Ole Paus, Violet Road og Insense. Mer om Døgnvill 2013 finner du på festivalens hjemmeside.
comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Genesis 1969-1977

En kort gjennomgang av Genesis sine mest sentrale plater i perioden 1969-1977, av Geir Levi Nilsen

Groovissimo


The Dining Rooms - Numero Deux

(Guidance Recordings Inc.)

Overraskende lekre bølger fra Italia strekker seg over Frankrike og når helt opp til norsk kyst.

Flere:

Bonnie Prince Billy & Matt Sweeney - Superwolf
The Knife - Tomorrow, In a Year