Rastløs #5: The Megaphonic Thrift

De har gitt ut en av årets beste skiver med debuten Decay Decoy, og tonet det hele ned noen hakk da de fremførte en av låtene akustisk for oss.

Relaterte sider:

The Megaphonic Thrift

Debutalbumet Decay Decoy har blitt ekstremt godt mottatt, og ikke bare her hos oss i groove.no, men nesten over hele linja.

- Det er uten tvil noe av det ypperste av hva norsk alternativ rock har å by på, og selv om det nok har blitt mange utfordrere også innen norsk DIY-musikkliv, er det for øyeblikket ingen som kan røre The Megaphonic Thrift, verken live eller på plate. De har rett og slett havnet i sin egen liga, og det er vanskelig å si noe annet enn at det er fullt fortjent.

Dette var noe av det vår egen anmelder hadde å si om albumet, og bandet har naturligvis blitt en favoritt her hos oss.

I forbindelse med deres konsert på Blå sammen med Izakaya Heartbeat spurte vi om de hadde lyst til å være med på vår ferske og flotte videoserie Rastløs. Gleden var stor da bandet takket ja, og vips så var vi på Indigo og spilte inn den femte utgaven av Rastløs. Sånn som dette har du ikke hørt The Megaphonic Thrift før, og det ble mildt sagt magiske saker. Sjekk selv herunder!

groove.no Rastløs #5 - The Megaphonic Thrift from groove.no on Vimeo.Lyd og video: Kai Arne Soot
Foto: Øyvind Rones


Decay Decoy er ute nå via Hype City/VME. The Megaphonic Thrift er også bekreftet til årets utgave av Novafest 16.-17. april.


comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Genesis 1969-1977

En kort gjennomgang av Genesis sine mest sentrale plater i perioden 1969-1977, av Geir Levi Nilsen

Groovissimo


Firewater - The Man on the Burning Tightrope

(Jetset)

Ensemblet Firewater er eit merkelig og sært bekjentskap.

Flere:

Magnolia Electric Co. - Trials & Errors
This Is Music Inc. - Krasnapolis