Einar Stray: Chiaroscuro

MP3: Last ned episk poplåt fra debutalbumet til Einar Stray. Gratis er det også!

Relaterte sider:

Einar Stray

Da groove.no besøkte Spoon Trains studio, Six Feet Over, under innspillingen av Einar Strays debutalbum var det aldri noen tvil om at dette kom til å bli en debut man måtte få med seg. Dette understrekes ytterligere nå som Strays åtte og et halvt minutt lange smakebit fra plata som har fått samme navn som denne låten - Chiaroscuro. Lys-dunkel betyr det og er latinsk, påstår Wikipedia i alle fall. Og det høres på ingen måte feil ut, og scorer samtidig luringpoeng for å ha en så fjong tittel.

Chiaroscuro er en ambisiøs låt, en som ved hjelp tålmodig oppbygging og forsiktig varierte virkemidler greier å være episk uten å være svulstig. Det er en kunst det der! På gjestevokal finner man også et annet ungt og lovende navn, nemlig Bendik. Og i koret finner man omtrent halve indie-Oslo, intet mindre.

På bildet over kan man faktisk se gjengen spille inn koringen på nettopp denne låten. Men nok om det her nå. Håper du trykket på play før du begynte å lese. Og ikke glem å last ned låten!

Einar Stray - Chiaroscuro by spoontrain

Chiaroscuro er ute via Spoon Train/Tuba 7. februar 2011. Stray er også ett av hodene bak Huset Ved Sjøen, en ny festival på Nesodden. Denne kan man vinne pass til i dagens luke i groove.no sin julekalender!

Foto: Øyvind Ronescomments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Genesis 1969-1977

En kort gjennomgang av Genesis sine mest sentrale plater i perioden 1969-1977, av Geir Levi Nilsen

Groovissimo


Fruit Bats - Spelled In Bones

(Sub Pop)

Litt vemod, men mest livslyst i dette tonefriske vesle sommareventyret.

Flere:

Ghostface Killah - Fishscale
Shining - Grindstone