Rastløs #15: Kenneth Ishak

Ei tresnekke, fire glade musikanter og en av de fineste låtene utgitt i år - mer kan man ikke be om hvis man skal oppnå topp sommerstemning og en magisk musikkopplevelse. Se videoen her!

Kenneth Ishak forbereder i disse dager slipp av sitt nye album, og har sammen med sitt nye backingband, The Freedom Machines, sluppet singelen You Live In A World Of Your Own. Og denne flotte låten var det vi fikk servert da vi ble med Ishak på båttur ut i Oslofjorden.

Med i den lille tresnekken var også Thea Glenton Raknes, best kjent fra Norma Sass, og som korpike for blant andre Kvelertak og Monzano. Det var strålende sol og god stemning på vannet, og etter at en partybåt - der damer i bikini hadde demonstrert mildt sagt tvilsomme fisketeknikker - dro avgårde, var det klart for litt norsk pop på sitt beste. Det lureste du kan gjøre er egentlig bare å se selv:

groove.no Rastløs #15 - Kenneth Ishak from groove.no on Vimeo.


Video: Kai Arne Soot
Foto & Lyd: Øyvind Rones

Albumet Kenneth Ishak & The Freedom Machines slippes til høsten. Singelen You Lived In A World Of Your Own er ute i digitale musikkforhandlere nå.comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Genesis 1969-1977

En kort gjennomgang av Genesis sine mest sentrale plater i perioden 1969-1977, av Geir Levi Nilsen

Groovissimo


Mahjongg - Kontpab

(K Records)

Kontpab plasserer Mahjongg i en klasse for seg selv når det gjelder elektronisk musikk.

Flere:

Belle & Sebastian - Push Barman to Open Old Wounds
Paganus - Skogsrock