cover

Take Me Home

Seville

CD (2002) - Purple Skunk

Kjøp fra: CDON | iTunes | Amazon MP3

Genre:
Rock

Stiler:
Poprock / Indierock / Powerpop

Spor:
Jessica
Take Me Home
Else
Seeing You
Blacksburg, VA
Disaster
Sinking
Forgive And Forget
Waking Up
Jody Girl

Referanser:
The Lemonheads
Weezer
Dashboard Confessional
Jimmy Eat World
The Get Up Kids

Vis flere data

(3 / 7) (3 / 7) (3 / 7) (3 / 7) (3 / 7) (3 / 7) (3 / 7)


Følerier

Ta meg hjem på ost, kjeks, rødvin, gitarstrenger, gaffatape, boksøl, plekter og burger.

Seville er mer eller mindre Chris Druekes soloprosjekt. På sin første fullengder presenterer han sin milde rock gjennom ti greie låter. Et sted mellom indierock og singer/songwriter har han funnet sin egen greie som er behagelig lytting, men aldri tar helt av.

Take Me Home berører aldri noen virkelig nerve, sjøl om det høres ut som man har forsøkt. Den bare humper langsmed. Skiva er hyggelig å høre på, men veldig fort glemt. Folk som Evan Dando og Brendan Benson har tidligere klart å kombinere gitarrock og powerpop på en fantastisk måte. Take Me Home beveger seg et par-tre divisjoner under disse.

Åpninga Jessica lover kanskje godt, men løftet man venter på kommer ikke. Skiva byr på få overraskelser. Den har en trygghet og lett vennlighet som gjør at man lett får sympati med Chris Drueke. Likevel fremstår han som noe kjedelig og ordinær. Her og der minner han om en musikalsk kraftigere utgave av Jeff Buckley, men uten de samme magiske øyeblikkene.

Seville har tydeligvis røtter i emorock og punk, men viser bare glimt av dette her. Låter som Seeing You og Sinking har en klype punk i seg, noe som krydrer skiva litt. Dette er ikke noen direkte dårlig skive, bare altfor lite engasjerende. CDen avslutter med en cover av Bob Seger, som antagelig er skivas minst interessante innspilling.

Artikler, nyheter


Genesis 1969-1977

En kort gjennomgang av Genesis sine mest sentrale plater i perioden 1969-1977, av Geir Levi Nilsen

Groovissimo


Kloster - Coastal Research - ideas, drafts and sketches recorded by Kloster

(Between Clouds / Washington Inc.)

Fredfulle bønner fra Danmark: Kloster innbyr til 40 minutter med sjelefred og åndelig styrke. Og ikke minst vakker musikk.

Flere:

Bryan Ferry - Frantic
Sade - Lovers Live