cover

Termination Bliss

Deathstars

CD (2006) - Nuclear Blast / Tuba

Kjøp fra: CDON | iTunes | Amazon MP3

Genre:
Rock

Stiler:
Industriell metall

Spor:
Tongues
Blitzkrieg
Motherzone
Cyanide
Greatest Fight on Earth
Play God
Trinity Fields
The Last Ammunition
Virtue to Vice
Death in Vogue
Termination Bliss

Referanser:
The Kovenant
Rammstein
Clawfinger
Marilyn Manson

Vis flere data

Se også:
Synthetic Generation - Deathstars (2002)

(3 / 7) (3 / 7) (3 / 7) (3 / 7) (3 / 7) (3 / 7) (3 / 7)


Syntetisk svensk blikkenslagermetall

Om du liker Rammstein og Marilyn Manson er svenske Deathstars kanskje noe for deg.

Termination Bliss er svenske Deathstars' andre album. Bandet består av medlemmer fra blant andre Dissection og Swordmaster, og har etter sigende toppet lister i både Sverige og Tyskland, laget musikk til Hollywood-filmer og blitt kjeppjaget fra ymse TV-stasjoner...

Listetilværelsen har tydeligvis gitt mersmak, for her finner vi elleve låter som i bunn og grunn låter fullstendig likt. Termination Bliss er et album fullstendig blottet for originalitet, og variasjonen glimrer med sitt fravær.

De to første låtene på skiva, henholdsvis titulert Tongues og Blitzkrieg, er helt greie, men utover i skiva føler jeg at jeg hører de samme greiene om og om igjen. Gitaristen lirer av seg de samme riffene og akkordskiftene låt etter låt, og de erketypiske cybersynth-lydene brer seg over rytmeseksjonen som et grått skydekke på 17. mai. Dog er det tilløp til noen brukbare partier hist og pist, men alt i alt blir dette dessverre både innholdsløst og anonymt.

Produksjons- og stilmessig låter Deathstars temmelig likt det The Kovenant har gjort de siste åra. Der sistnevnte tillater seg å eksperimentere med beats og samples, i tillegg til en ørliten gitarsolo i ny og ne, fremstår svenskene som litt mindre "lekne", og de kjører sitt eget pliktløp uten å vike fra det en tomme.

Om du er fan av Marilyn Manson er nok Termination Bliss ei skive du vil investere i. For alle oss andre blir dette lite interessant.

Artikler, nyheter


Genesis 1969-1977

En kort gjennomgang av Genesis sine mest sentrale plater i perioden 1969-1977, av Geir Levi Nilsen

Groovissimo


Tanakh - Dieu Deuil

(Alien8)

Som Tindersticks på bærtur eller Calexico med solstikk? Eller Morricone som lurer Nina Nastasia til sengs etter å ha gurglet bongvannet til Molasses?

Flere:

Bonnie Prince Billy & Matt Sweeney - Superwolf
The Core - Vision