cover

Proud to Be a Wanker

Varg

CD (2009) - Normann / Musikkoperatørene

Kjøp fra: CDON | iTunes | Amazon MP3

Genre:
Rock

Stiler:
Punk / Idiotrock / Humor / Hardrock

Spor:
Proud to Be a Wanker
O.C.D
All Trough the Night
Girlfrend
Liar
Wonderful Life
Vaginella
Stupid Motherfucker
Radio
Kiss my Ass
Cartoon ladies
My God
Oh No
Wank or Die
The Animal Song

Referanser:
Luxus Leverpostei
Ingenting
Skambankt

Vis flere data

(2 / 7) (2 / 7) (2 / 7) (2 / 7) (2 / 7) (2 / 7) (2 / 7)


Ferske Freudianere

Varg vil nok fungere utmerket på en liten bygdepub for den lokale russen en fredagskveld.

Varg er et hybelband i beste/verste klasse. Så lenge det finnes tenåringer og voksne mennesker som aldri har kommet seg ut av tenåringsfasen så vil det finnes slike band. Proud to Be a Wanker åpner med tittelkuttet - som også er hele teksten - som behørig vræles ut over snublende trash-metal riff, før vi glir ut i O.C.D. Det er faktisk en låt med mye livsvisdom, hvor det i underteksten blir sagt: "the worst scum on the earth always gets the best pussies". Sant nok.

Musikken er fantasiløs riffomanisk pop-metal med primitiv vokal og fest-på-hybelen koring i bakgrunnen. Varg burde kutte ut musikken for den er dritkjedelig, full av rock-musikalske klisjeer. Men tekstene derimot! Vargs fokus burde sende dem rett inn i terapeutstolen, ikke som pasienter, men som sexologer. Det er så mye oppsamlet visdom her, at Freud ville vært misunnelig. De burde åpne en klinikk, for alt her handler om sex, sex og atter sex - det vil si hvor problematisk det er. Som i Girlfriend, hvor gleden ved onani understrekes "I don't need no girlfriend... I love my right hand, and that's the way it'll be..."

Ellers skulle slike titler som Vaginella og Stupid Motherfucker, Kiss My Ass og Wank or Die fortelle litt om det intense frustrasjonsnivået som enhver tenåring føler, spesielt når han er 25+. Varg vil nok fungere utmerket på en liten bygdepub for den lokale russen en fredagskveld.

Det er også verdt å nevne at produksjonen på plata er ræva, man må nesten tilbake til begynnelsen av 80-tallets new wave plater for å finne en så dårlig produksjon. Lykke til, Varg! Your country needs you!

Artikler, nyheter


Genesis 1969-1977

En kort gjennomgang av Genesis sine mest sentrale plater i perioden 1969-1977, av Geir Levi Nilsen

Groovissimo


OutKast - Speakerboxxx/The Love Below

(Arista / BMG)

Gutta fra sørstatssumpen er tilbake med sin overjordiske blanding av southern rap og sexy funk.

Flere:

Noa Babayof - From a Window to a Wall
Proviant Audio - Real Love Tastes Like This