cover

Same Song/Movie

Llama Farmers

CD-single (2000) - Beggars Banquet / Playground

Kjøp fra: CDON | iTunes | Amazon MP3

Genre:
Rock

Stiler:
Indierock / Britpop

Spor:
Same Song
Movie
Reflector

Referanser:
The Cure
Throwing Muses
Buffalo Tom

Vis flere data

(4 / 7) (4 / 7) (4 / 7) (4 / 7) (4 / 7) (4 / 7) (4 / 7)


I drømmeland

Selv om det virker sånn får ikke alle unge britiske band store overskrifter og forsider.

Llama Farmers er nok ikke det bandet som har vunnet flest britpop-hjerter, verken hitsingler eller forsider har de opplevd ennå. Det er i og for seg også forståelig. De mangler nok altfor mye av det som skal til for å vekke oppmerksomhet i skogen av britiske, gitarbaserte popband. Bandet består av søskenparet Bernie og Jenni Simpson samt William Briggs og Brooke Rogers. De plasserer seg i en tydelig 90-talltradisjon musikalsk. Det forundrer meg ikke om disse har både 4AD-plater, Cure og diverse shoegazerband i CD-hyllene sine.

Singelen åpner rolig med Same Song, en fin men litt anonym drømmeaktig poplåt. Movie er en mye mer gitarbasert sak og det er nok denne man husker best etter å ha lagt singelen fra seg. Reflector minner noe om labelkollegaer Buffalo Toms tidlige låter, det vil si slentrende melodiøs gitarrock som ikke langt unna deler av dagen scene. Samlet er disse tre litt svevende låtene fine nok, men langt fra ekstraordinære.

Det har vært stille rundt Llama Farmers en stund, så det gjenstår å se om det kommer noe mer derfra. Same Song/Movie er en hyggelig singel men mangler mye på å ha potensiale som indiehit eller kulthit. Den er en god smakebit på hva de kunne tilby. Bandet vil nok ikke bli sterkt savnet, men det hadde heller ikke gjort noe om de plutselig dukket opp igjen.