Lyst til å skrive for groove.no?

Glad i musikk? Lyst til å fortelle andre om det?

groove.no er alltid på jakt etter flere plateanmeldere, konsertanmeldere og musikkskribenter - kanskje er du interessert i å skrive for oss?

Vi søker skribenter til alle genre musikk, men for øyeblikket ønsker vi spesielt å høre fra deg som kan ta tak i mainstream pop og rock, blues, r'n'b, soul, hip-hop og jazz. Har du musikkinteresse, er over 18 år, har allment god oversikt over populærmusikkhistorien og aller helst litt skriveerfaring (eventuelt god selvtillit :-) ) så hører vi gjerne fra deg.

Vi ønsker oss skribenter som kan levere tekster fast - helst en anmeldelse i uken. Eller mer.

Hvis du jobber i musikkbransjen (plateselskap, konsertsted, butikk) eller spiller i band, må vi dessverre takke nei - vi forsøker å holde vår sti ren.

Kontakt oss via skjemaet under. Fortell litt om deg selv. Vi lover rask tilbakemelding.

Det er en stor fordel om du har eksempler på ting du har skrevet før liggende klare når du tar kontakt, eller du kan skrive en plateanmeldelse slik at vi kan vurdere dine skribentegenskaper - skriv da helst om en plate vi ikke har anmeldt på groove.no allerede.

Ditt navn:

Din epost:

Melding:
Anti-spam spørsmål: Hva heter hovedstaden i Norge?

Siste anmeldelser

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo