Okkervil signer med Virgin/EMI

Black Sheep Boy og Appendix gis ut på nytt i Europa. Kommer til Oslo 19. mai.

Ikke overraskende har Okkervil River signet på et større selskap. Det er Virgin/EMI som har tegnet kontrakt med Austin-bandet. I den forbindelse slippes både Black Sheep Boy og Black Sheep Boy Appendix på nytt i Europa (begge ble mottatt med applaus her på groove, som deres foregående album har blitt det). Det vil dreie seg om en dobbelplate som lanseres den 28. april.

Denne utgivelsene vil også romme låten The Next Four Months som er hentet fra For Real singelen. Den vil også inkludere videoen til For Real og It Ends With a Fall.

Oslokonserten på Garage den 19. mai er en del av en omfattende Europaturné, som også inkluderer Stockholm, Göteborg, København og den fine Orange Blossom Festivalen i Beverungen.

Til glede for Virgin så virker det ikke som Will Sheff lider av særlig skrivetørke. Jagjaguwar melder at bandet i februar, i forkant av Sheffs tremåneders skrivereise for inspirasjon, like gjerne spilte inn 22 nye låter! Selskapet siklet etter å gi ut hva de omtalte som:

"...the carefree spirit of Dylan & the Band's Basement Tapes and the Stones' Exile On Main St., complete with ridiculous lyric matter, genre hopping country and R&B numbers, inspired covers and easily a half dozen moments of pure genius, all tied together with a bouquet of good times and late nights."

Okkervil River på sin side avgjorde at opptakene kun var for moro skyld, og at de skulle låses inne i hvelvet for godt.

Er det noen som kjenner en god låsesmed er det bare å kontakte grooves redaksjon!


comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


Ben Weaver - Hollerin' At a Woodpecker

(30/30)

Fast som fjellet. Mystisk som skogen. Einsam som prærien. Vill som elva.

Flere:

The Elected - Sun Sun Sun
Diverse artister - John Barleycorn Reborn – Dark Britannica