Låt: Olivia, In a Separate Bed

Robin Pecknold fra Fleet Foxes med solofremstøt, hør låten her!

Relaterte sider:

Fleet Foxes

Foto: Wikipedia

Fleet Foxes har fått mange venner de siste årene gjennom to praktfulle skiver og en rekke flotte konserter, også her til lands. Robin Pecknold & Co besøkte Norge første gang med en sjarmerende opptreden for et smilende og entusiastisk publikum på Øyafestivalen i 2008.

Fleet Foxes liker Norge og Norge liker de. Dette har medført at Seattle-bandet har besøkt oss titt og ofte, både på festivaler (Hove, to ganger på Øya) og for konserter innendørs (Grieghallen og Sentrum Scene i november i fjor).

Her på huset har vi rost folkrockerne opp i skyene. Fjorårets Helplessness Blues fikk utdelt en skinnende sekser av vår anmelder i vest, det samme som debutalbumet – den sommergrønne lykkepillen Fleet Foxes fikk i 2008..

Robin Pecknold, frontmannen i Fleet Foxes, har vært i studio, og første smakebit derfra er en neddempet, sår og sjelfull demo som du kan sjekke ut under. Vi gleder oss til fortsettelsen og flere nye harmonier fra en av de fineste amerikanske stemmene som har dukket opp de siste fem åra.

Olivia, In A Separate Bed by Robin Pecknold


comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


The Twilight Singers - Dynamite Steps

(Sub Pop)

Oi, her har det skjedd ting! Neida. Egentlig ikke. Bare at Dulli & Co har laget nok et knallbra album.

Flere:

Robert Plant & Alison Krauss - Raising Sand
Robin Williamson - The Iron Stone