Serena på turne med Nine Inch Nails

Får muligheten til å gjøre små kompromisser på store arenaer, sier Emil Nikolaisen til groove.

Serena Maneesh er klar for turne sammen med Nine Inch Nails nå i mai. Turen går til Australia og Japan, forteller vokalist og låtskriver Emil Nikolaisen til groove.no

- Jeg vet ikke helt hva NIN driver med i disse dager, men det er uansett et skikkelig sirkus når de drar i gang med utsolgt hus på ganske store steder.

Nikolaisen forteller at Serena først ble tilbudt jobben i Europa, men måtte takke nei grunnet knapt med tid.

- Vi hadde egentlig bestemt oss for å ta en turnepause, men da de spurte om vi var interesserte i Australia og Japan måtte vi bare slå til. Dette er en fin mulighet for oss å dekke disse to viktige kontinentene, mener Nikolaisen.

- Dessuten blir det interessant å få muligheten til å spille med store arenaer med små kompromisser. Det er bare å dra på, ler han.

Selv har han ikke noe voldsomt inngående forhold til NIN:

- Jeg kjenner mest til plata The Downward Spiral, og NIN er et band jeg har stor respekt for, om enn et noe perifert forhold til. De er jo som en institusjon å regne, og for oss er det så klart en ære å få være med, sier Emil Nikolaisen til groove.no.

Turneliste, mai:
07 Brisbane
09 Sydney
10 Sydney
11 Sydney
13 Melbourne
14 Melbourne
15 Melbourne
18 Tokyo
19 Tokyo
20 Tokyo
22 Nagoya
23 Osaka
24 Osaka


comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


Equicez - State Of Emergency - Generation Equiz

(Pass It)

Har du ennå ikke lært deg hvordan du skal uttale navnet, bør du sette deg ned og lære deg det med det samme. For de er kommet for å bli.

Flere:

Cato Salsa Experience - The Fruit Is Still Fresh
Devendra Banhart - Smokey Rolls Down Thunder Canyon