Robbet i Roma

Pirate Love frastjålet alt på Europaturné, nå jobbes det med støttekonsert.

Pirate Love startet Europaturnéen Black Vodoun Space Trip i Kiel den 29. januar i år, men det var i forkant av konserten (sammen med The Damned) i Roma den 11. februar de opplevde sitt verste mareritt.

Før den tid hadde bandet spilt flere gode konserter i Nederland, Belgia, Sveits og Østerrike i tillegg til Tyskland. Bandets manager fortalte til groove at både responsen og oppmøtet hadde vært meget bra.

Pirate Love rakk å spille en vellykket konsert i Italia (Trieste) før alt utstyr og personlige eiendeler ble frastjålet. Selv om Italia var landet hvor forhåndsomtalen, potensialet og forventningene var klart størst, ser bandet nå ingen annen løsning enn å avlyse åtte av sine spillejobber på turneen, i følge plateselskapet Playground. Historien er som følger, fortalt av bandet selv:

- Vi skulle spille i Roma onsdag 11. februar og ankom byen i god tid før lydprøve. Midt på lyse dagen, midt i Roma sentrum, parkerte vi bilen, kun et par minutters gangavstand unna en lokal politistasjon og Colosseum, og vi gikk for å spise pizza. Når vi kom tilbake ca en time senere er bilen borte. Etter flere timer på telefonen med italiensk politi og den norske ambassade innser vi at bilen med alt musikkutstyr, merchandise og private eiendeler på totale verdier på oppimot 500 000 kroner er stjålet.

Tyveriet er uten tvil en økonomisk katastrofe både for Pirate Love og medlemmene privat. Forsikringen dekker i liten grad utstyret og private eiendeler.

Pirate Love har nå reist hjem til Oslo for å få ordnet opp i komplikasjonene, samlet sammen utstyr og bil, for så å deretter forsøke å fullføre sin første turné. Bandet vil være tilbake på veien igjen torsdag den 19. februar, da de spiller i Rennes, Frankrike, melder Playground.

Det jobbes nå med å få til en støttekonsert for Pirate Love mellom 2.-9. mars. Pirate Love reiser deretter på en ny turnérunde i Europa fra 11. - 23. mars.


comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


Torgeir Waldemar - Torgeir Waldemar

(Vestkyst)

Den brenn min santen denne plata, den brenn seg fast.

Flere:

The Dining Rooms - Numero Deux
Röyksopp - Senior