Sleepless in Seattle

Mat Brooke, tidligere medlem av Band Of Horses, er snart klar med sin debutplate sammen med sin nye gruppe Grand Archives.

Mat Brooke, en gang den dype undervokalen i kritikerroste og publikumsomfavnede Band of Horses, har siden debuten Everything All the Time puslet rundt i Seattle og arbeidet med sitt eget prosjekt Grand Archives.

Sammen med bandkollegaene Curtis Hall, Jeff Montano og Thomas Wright har Brooke arbeidet frem både nok musikalsk materiale og kredibilitet til at Grand Archives har måttet tåle ganske drøye forventninger i forkant av deres selvtitulerte albumdebut på SubPop.

Grand Archives foreløbige bidrag låter en anelse mer pysjkledd enn hesteguttene, og kan virke som en forlenget arm av det skrinlagte prosjektet; Carissas Wierd. SubPop huser forøvrig også Brookes tidligere kollega Ben Bridwell og resten av Band of Horses.

Albumet har lanseringsdato den 19. februar i statene og 10. mars her i landet. I forbindelse med lanseringen vil gruppen gjøre en begrenset USA-turné, som muligens vil bli forlenget.

En forsmak på hva Mat Brooke og den spilleglade gruppen har prestert kan du få på Myspace-siden deres hvor åpningssporet fra platen Torn Blue Foam Couch er tilgjengelig for gratis nedlasting.


comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


The Sea and Cake - Everybody

(Thrill Jockey)

Når værgudene svikter er det godt det fins band som The Sea And Cake.

Flere:

Diverse artister - I Love Techno: 10 Years - The Classics
Tanakh - Dieu Deuil