Bukta lørdag

Kort kommentar og bilder fra siste dag på Bukta, der energiske The Legendary Shack Shakers (bildet), Wolfmother og Stein Torleif Bjella var blant artistene på programmet.

Foto: Preben Edvardsen

Siste dag på Buktafestivalen inneholdt konserter med blant annet Åge Aleksandersen, Wolfmother, Stein Torleif Bjella, The Legendary Shack Shakers og Moddi.

Denne penn mistet dessverre noen av konsertene i regnet, men fikk heldigvis med seg energiske og flotte The Legendary Shack Shakers, som sammen med Bjella sto for mine høydepunkter på siste dag av den niende utgaven av Buktafestivalen i Tromsø.

Bukta 2012 - kort kommentar

Når det gjelder stemning og det praktiske rundt arrangementet, er det lett å skryte massivt av av årets festival. Lyden som i fjor låt ullen og dårlig på scenen i Paradisbukta, var i år god hele veien. Det var også tatt grep med den minste scenen, Little Henrik, som var snudd - og dermed ganske så perfekt for intime møter med artister og publikum.

Skryt også til tilbudet av (sjø)mat & drikke, her har mange noe å lære av Bukta. Været kan man som kjent ikke gjøre så mye med. Det kan man imidlertid med det viktigste.

Programmet på årets festival var - samlet sett - blant de svakeste på mange år. Likevel trakk Bukta relativt mye folk, spesielt fredag og lørdag. Festivalen kaller årets arrangement for Buktas beste, og at mye er svært bra skal de jaggu ha. Men jeg er nok ikke alene om å sette et spørsmålstegn bak deler av årets bookingfangst.

La oss håpe tiårsjubilanten kommer sterkt tilbake i 2013 - også når det gjelder navn på plakaten.

Ved å klikke på bildet av spretne JD Wilkens fra The Legendary Shack Shakers, finner du et bildegalleri av Preben Edvardsen fra siste dag på Bukta 2012.
comments powered by Disqus

 Siste anmeldelser

Artikler, nyheter


KRAMPE - eller hvordan en snarvei førte til at du gikk deg vill i skogen

Fortellingen om progressiv rock er fortellingen om en utvikling. Dens historikk har ingen egentlig begynnelse eller slutt., men heller er det en påpekelse av interne faser i en bestemt musikkstil.

Podium

Hovedsiden / Siste:

...
17.10.17 - 17:35

god jobb, har lurt etter informasjon...
15.10.17 - 22:49

glad for å bli med i...
15.10.17 - 22:48

> Registrer deg som forumbruker her.

Feedback


Jeg Vil Hjem Til Menneskene - Susanna Wallumrød
Konservativ?
(05.04.11)

Memories Of A Lifetime - Ole G. Nilssen
En fantastisk CD. Blir aldri lei av denne musikken!
(03.04.11)

The Agent That Shapes The Desert - Virus
Heilt ueinig
(29.03.11)

Groovissimo