Supertilbud på Teenage Fanclub

Union Scene i Drammen melder at alle som kjøper billett til konserten lørdag 7. juli kan ta med seg to venner som kommer inn gratis.

Foto: presse

Skotske Teenage Fanclub har siden de slapp sitt første album for 22 år siden, vært et av verdens aller beste popband. Katalogen fra nittitallet inneholder klassikere på løpende bånd. Fra det første albumet Bandwagonesque (91) til Songs from Northern Britain (97) var bandet uimotståelig, med powerpop og vokalharmonier i arven fra Big Star og The Byrds.

Selv om nittitallet definitivt er Teenage Fanclubs beste periode, fortsatte bandet - om ikke like ofte som før - å gi ut fine album. Det siste, Shadows, kom for to år siden. Til høsten skal de tre låtskriverne og hovedarkitektene Norman Blake, Gerard Love og Raymond McGinley i studio igjen for å spille inn nytt album med Glasgows fineste band.

Norman Blake er forøvrig produsent på det kommende albumet til I Was a King. Mer om dette kan du lese HER.

Popmagi i sommernatten

I sommer er Teenage Fanclub klar for to konserter i Norge. Fredag 6. juli spiller skottene på Bygdalarm i Øystese, dagen etter får Drammen og Union Scene storfint besøk. Fra sistnevnte meldes det om et sommertilbud av de sjeldne: Tre billetter til prisen av én!

Alle som kjøper billett - noe du kan gjøre HER - kan ta med seg to venner som slipper å betale noe som helst! Tilbudet gjelder selvsagt også de som allerede har kjøpt billett.

Slik gjør du:

A) Kjøp én billett(290,-)
B) Send en e-post med billettkvittering eller billett-ID/referansenummer samt navnene på dine to gjester til rune@unionscene.no. Disse vil da stå på gjesteliste i døren.

I livetapping har forøvrig Teenage Fanclub vært uimotståelig hele veien, noe de som opplevde bandet på Rockefeller i fjor kan skrive under på. Vi spår popmagi i den norske sommernatten når Celtic-supporterne spiller opp til dans om en ukes tid.

comments powered by Disqus

 Siste anmeldelser

Artikler, nyheter


KRAMPE - eller hvordan en snarvei førte til at du gikk deg vill i skogen

Fortellingen om progressiv rock er fortellingen om en utvikling. Dens historikk har ingen egentlig begynnelse eller slutt., men heller er det en påpekelse av interne faser i en bestemt musikkstil.

Podium

Hovedsiden / Siste:

The Secondhand Emporium søke...
14.11.17 - 12:09

Veldig fint innlegg, takk 192.168.0.1...
08.11.17 - 10:05

Jeg er enig med...
08.11.17 - 10:04

> Registrer deg som forumbruker her.

Feedback


Jeg Vil Hjem Til Menneskene - Susanna Wallumrød
Konservativ?
(05.04.11)

Memories Of A Lifetime - Ole G. Nilssen
En fantastisk CD. Blir aldri lei av denne musikken!
(03.04.11)

The Agent That Shapes The Desert - Virus
Heilt ueinig
(29.03.11)

Groovissimo