Smoke Mohawk på Blå Rock

Celeber supergruppe under vingene til rockearkeolog Thomas Felberg.

Relaterte sider:

Smoke Mohawk

Førstkommende fredag gjør det småhemmelige sideprosjektet til Thomas Felberg (WE), Rolf Yngve Uggen (Lust O-Rama, Kung Fu Girls, Astroburger, Gluecifer), Raymon Jensen (My Midnight Creeps) og Danny Young (Gluecifer) en av sine ytterst få konserter under det røykfulle banneret Smoke Mohawk. Stedet er Blå Rock i Tromsø, der en stolt arrangør lover "tøff, hard rock’n’roll og coverlåter av band vi aldri har hørt om, men som vi etterpå får lyst å eie hele diskografien til."

Smoke Mohawk har etter sigende eksistert en stund, men konsertene har vært få. Derfor er dette en sjelden godbit til publikummet i Tromsø, som denne høsten har hatt mindre å velge mellom enn det de har vært vant til. Blå Rock holder dog rockeskansen, ikke minst gjennom en tett konsertstim på tampen. De neste par ukene finner vi blant annet Reverend Beat-Man (vokalisten i de sveitsiske undergrunnheltene The Monsters) og Tommy Tokyo & Starving for My Gravy på plakaten.

Før det, Smoke Mohawk, og om kvartetten kan vi kanskje tippe (og håpe) på et dykk ned i historisk skrammel og hardtslående b-kultur, tilsatt tunge vibber. Lokale, desperate og fine Vishnu sparker for øvrig kvelden i gang.

Vi klare ikke å motstå fristelsen, og lar arrangøren få siste ord: "Fy faen, og Arthur Arntzen ned Tromsdalstinden på rollerblades, så gøy dette blir!!"


comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


Dungen - Skit I Allt

(Sublime Sounds)

Skit I Allt er ypperlig kur mot eventuelle høstdepresjoner, deilig melankolsk oppløftende i all sin tidløshet.

Flere:

Safariari - Zebra Knights
The Chemical Brothers - Push the Button