Evil Spirit

Kari Harneshaug med ny singel, hør ørkenrockeren Evil Spirit her!

Relaterte sider:

Kari Harneshaug

Foto: Ane Aspén

Ett år etter det kritikerroste debutalbumet Early Morning Memories, som fikk skryt mange steder, blant annet i The Guardian, er Kari Harneshaug nå klar med oppfølgeren som kommer høsten 2013. Første singel, Evil Spirit, er nylig sluppet, og vitner om en artist med dragning mot amerikanske fjellandskap, slidegitarer og minimalistisk rytmeseksjon.

Debutalbumet ble gitt ut som en del av låtskriverens masteroppgave. Der referansene tidligere var folkrock, PJ Harvey og Velvet Underground, viser forsmaken på det kommende albumet at Harneshaug også er influert av knusktørr ørkenrock. Lydbildet gir i alle fall assosiasjoner til Josh Hommes Desert Sessions.

I fjor spilte Kari Harneshaug på Pstereofestivalen i Trondheim. Bli ikke overasket om andre plukker henne opp i år. Den nye singelen, Evil Spirit, er i alle fall riktig så flott, og denne kan du selv sjekke ut rett under.

Kari Harneshaug spiller på Aspén-labelnight på Tilt i Oslo lørdag 16. februar. Det dreier seg om et sideprogram til by:Larm, der også Bowandarrow og Jack Dalton skal vise seg fram. Det hele er forøvrig gratis.

Evil Spirit er ute digitalt (Spotify, WiMP, iTunes osv.) via selskapet Aspén.
comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


Beach House - Beach House

(Carpark / Bella Union)

Den sterkaste amerikanske debuten sidan REM gav ut smått legendariske Murmur?

Flere:

Pow Pow - Last Days On Earth
Information - Biomekano