Vinnere: Damien Jurado

Vi har trukket et par heldige vinnere av plate og skjorter.

Det er så stor pågang på vår konkurranse om å vinne Damien Jurado, signert skive + t-skjorte, at vi avblåser den like gjerne nå.

Nesten et tresifret antall navn var i hatten denne gang. For å delta i trekningen gjaldt det å svare korrekt på følgende gåter: Hva heter den nye skiva til Jurado, hvor kommer han fra og hvilket band er medspiller Eric Fisher kjent fra?

De to første var greie: Caught in the Trees og Seattle (selv om en av våre lesere påpekte av Jurado egentlig er fra Edmonds, nord for Seattle), men sistnevnte spørsmål ga litt ulike svar. Vi godtok de fleste alternativer som kom inn; Ghost Wars, Tapping the Vein og Gathered in Song (som var det vi opprinnelig hadde i tankene, og som Fisher står oppført med her på groove).

Uansett, de to heldige vinnerne er Grete Bråten fra Våle og Gerd Sperstad fra Ytteren. Gratulerer til dere! Pakke kommer i posten. Til alle dere andre; takk for deltagelse og bedre lykke neste gang.


comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


Silverchair - Diorama

(Atlantic)

Silverchair leverer en meget voksen og mangefasettert fargeklatt.

Flere:

The Loch Ness Mouse - 11-22
The International Tussler Society - Motorpsycho Presents the International Tussler Society