Vinnere: Xiu Xiu

Da er to personer plukket ut som vinnere av gratisbilletter til Xiu Xiu.

Vi mottok mange gode argumenter for at vi skulle dele ut gratisbilletter til akkurat deg på onsdagens konsert med Xiu Xiu på Garage.

Vinner #1 er Anders C:
- Da jeg første gang for et par år siden ble tipset om Xiu Xiu av en venninne, som egentlig ikke har så bra peil på musikk, tenkte jeg at "Jaja, dette er sikkert bare enda et av kosepop-bandene hennes", så jeg dreit i å sjekke det ut dum som jeg var. Nå har det seg sånn at jeg akkurat har akkurat fått meg kjæreste. Hun er fantastisk kul og har Xiu Xiu som et av sine favorittband, og skal selvfølgelig på konserten. Jeg vil gjerne gå sammen med henne, men nå har jeg ikke råd til billetten. Derfor hadde det vært kult om jeg kunne få gå på konserten med henne og sjekke ut Xiu Xiu. Kan dere hjelpe meg, snille groove?

Det kan vi Anders - to billetter ligger i døra med ditt navn på.

Vår andre vinner er Sigurd J. som vi ikke kunne si nei til med denne argumentasjonen:
- Jeg fortjener fribilletter fordi jeg har lært meg at xiu xiu uttales likt som shoe shoe, selv om jeg har sett med skepsis på de som har sagt det på den måten inntil nylig. Jeg fortjener fribilletter fordi sjelen min er gjennomsyret med viljen til at alt skal være ganske bra. Jeg fortjener fribilletter fordi jeg prøver så godt jeg kan på alle fronter, og selv om det ikke kommer frem, så burde det gjøre det, og, herregud: jeg og noen andre har nettopp startet et tidsskrift som heter Jeg! og og det er ikke gratis, nei tvert i mot koster det oss penger, og et uselvisk initiativ som det fordrer godvilje tilbake.

Hva kan vi si? To billetter ligger i døren med ditt navn på Sigurd. Hava a ball!


comments powered by Disqus

 Siste anmeldelser

Artikler, nyheter


KRAMPE - eller hvordan en snarvei førte til at du gikk deg vill i skogen

Fortellingen om progressiv rock er fortellingen om en utvikling. Dens historikk har ingen egentlig begynnelse eller slutt., men heller er det en påpekelse av interne faser i en bestemt musikkstil.

Podium

Hovedsiden / Siste:

The Secondhand Emporium søke...
14.11.17 - 12:09

Veldig fint innlegg, takk 192.168.0.1...
08.11.17 - 10:05

Jeg er enig med...
08.11.17 - 10:04

> Registrer deg som forumbruker her.

Feedback


Jeg Vil Hjem Til Menneskene - Susanna Wallumrød
Konservativ?
(05.04.11)

Memories Of A Lifetime - Ole G. Nilssen
En fantastisk CD. Blir aldri lei av denne musikken!
(03.04.11)

The Agent That Shapes The Desert - Virus
Heilt ueinig
(29.03.11)

Groovissimo