Ny plate fra Marissa Nadler

Marissa Nadler samarbeider med Blonde Redhead på ny plate.

Relaterte sider:

Marissa Nadler

groove-favoritten Marissa Nadler har den siste tiden tatt en pause fra intens turnering land og strand rundt, og gått i studio for å lage en etterlengtet oppfølger til en av fjorårets mest undervurderte plater: Songs 3: Bird on the Water.

Med seg på platen vil hun ha sterke musikalske aktører som Simone Pace (Blonde Redhead), Farmer Dave Scher (Interpol, Elvis Costello, Jenny Lewis & Watson Twins) og Myles Baer (Black Hole Infinity). Produksjonen vil i tillegg være fra Blonde Redheads produsent Chris Coady, som var høyst involvert i en annen av fjorårets beste plater med 23, men som også har arbeidet med bl.a. Tv on the Radio og Soft Circle.

Det kan derfor virke som vi kan forvente en mer melodiøs skive fra Marissa Nadler denne gangen hvor flere instrumenter får plass i lydbildet ved siden av den vakre stemmen, og som til og med kanskje vrir mer i retning av et mer "New York'sk" lydbilde med støyelementer?

Tiden vil vise, platen er foreløbig uten tittel og utgivelsesdato, men vil bli distribuert av Kemado Records i løpet av høsten.

Vi venter i spenning.


comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


Hunx and His Punx - Gay Singles

(True Panther)

Klart det er flåsete og klart det er vulgært, men det har blitt en samling låter som utelukkende består av gullkorn.

Flere:

Cornelius - Point
Ghostface Killah - Fishscale