Ny plate fra Marissa Nadler

Marissa Nadler samarbeider med Blonde Redhead på ny plate.

Relaterte sider:

Marissa Nadler

groove-favoritten Marissa Nadler har den siste tiden tatt en pause fra intens turnering land og strand rundt, og gått i studio for å lage en etterlengtet oppfølger til en av fjorårets mest undervurderte plater: Songs 3: Bird on the Water.

Med seg på platen vil hun ha sterke musikalske aktører som Simone Pace (Blonde Redhead), Farmer Dave Scher (Interpol, Elvis Costello, Jenny Lewis & Watson Twins) og Myles Baer (Black Hole Infinity). Produksjonen vil i tillegg være fra Blonde Redheads produsent Chris Coady, som var høyst involvert i en annen av fjorårets beste plater med 23, men som også har arbeidet med bl.a. Tv on the Radio og Soft Circle.

Det kan derfor virke som vi kan forvente en mer melodiøs skive fra Marissa Nadler denne gangen hvor flere instrumenter får plass i lydbildet ved siden av den vakre stemmen, og som til og med kanskje vrir mer i retning av et mer "New York'sk" lydbilde med støyelementer?

Tiden vil vise, platen er foreløbig uten tittel og utgivelsesdato, men vil bli distribuert av Kemado Records i løpet av høsten.

Vi venter i spenning.


comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Genesis 1969-1977

En kort gjennomgang av Genesis sine mest sentrale plater i perioden 1969-1977, av Geir Levi Nilsen

Groovissimo


Giant Sand - proVISIONS

(Yep Roc)

Some say it's the end time, some say it's all just begun...

Flere:

Gluecifer - Automatic Thrill
Helldorado - Director's Cut