Clutch til Bukta

Amerikanske hardrockveteraner til Tromsø, svenske (Ingenting) også meldt klare.

Buktafestivalen har fått på plass Maryland-kvartetten Clutch som en av headlinerne. Bandet har holdt det gående i 20 år med sin miks av hardrock, stoner og gitartung sørstatsblues, og har gjestet Norge en rekke ganger. I Tromsø har Cluch imidlertid aldri vært før, og festivalsjef Robert Dyrnes er hoppende glad over å ha fått på plass et av sine favorittband til årets Bukta-plakat.Svenske (Ingenting) er også klar for Bukta. Med sin miks av indiepop, postrock og poppunk har de med sitt tredje og ferske album tatt hjemlandet med storm, og smekkfulle konserter under by:Larm viste at de også har et publikum her på berget. Svenskene er forøvrig også klar for Slottsfjell og Pstereo.

Bukta har også Navigators, Mew, John Olav Nilsen og Gjengen, Kråkesølv, Sivert Høyem og Turdus Musicus på programmet så langt.


comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


Magnolia Electric Co. - Sojourner

(Secretly Canadian)

The great plains, the black hearts, the crossroads and the lonesome valleys: Magnolia samler tråder og gir ut årets hittil sterkeste samler.

Flere:

The Lionheart Brothers - Matters Of Love And Nature
Paul Weller - Catch-Flame: Live at The Alexandra Palace