Jensen på scene og lerret

The Replaceable Heads varmer opp for Raga Rockers, Per Ivar Jensens kortfilmproduksjon vises i sin helhet på TIFF i januar.

Raga Rockes ringer julen inn på Sentrum Scene 22. desember, og som oppvarmere har Michael Krohn valgt ut Per Ivar Jensens hardtslående The Replaceable Heads, et band som albumdebuterte to år tilbake med en plate vi karakteriserte som "en musikalsk lykkepille og en manifestasjon i energi, spilleglede og tett, svettende punkrock som skinner som knust glass i en skitten bakgård".

The Replaceable Heads har i løpet av høsten gjort noen konserter i hovedstaden, og er også aktuell på Bastard Bar i Tromsø 15. januar.

Per Ivar Jensen har et bein i rocken og den andre i filmen. Hele hans kortfilmproduksjon blir vist samlet under Tromsø Internasjonale Filmfestival i januar, der han for øvrig fikk Tromsøpalmen for ambisiøse og meget gode Skårungen i 2002. Hans ferskeste film er en lo-fi-musikkvideo for kultbandet Senjahopen, og denne saftige sjarmbomben kan du se her:
comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


The Shins - Chutes Too Narrow

(Sub Pop)

Ein 34 minuttar fyldig popdropspose med 10 utsøkte smaks- samansetningar til å suge lenge og fornøyd på.

Flere:

Television - Marquee Moon
Motif - Expansion