Explosions in the Sky til Øya

Texas-bandet klar for Middelalderparken, nye slipp fra Øya hver dag denne uka.

Øyafestivalen melder i dag at Explosions in the Sky er klar for Øya 2011. Austin-bandet har stått på ønskelisten til knutepunktfestivalen i mange år. Post-rockerne, som også kommer med nytt album i løpet av våren, har også vært stekt ønsket av festivalens publikum - så dette er en gladmelding i følge Øya.

I løpet av de 12 årene instrumentalbandet har eksistert, har de fått voldsomt gode kritikker for album som Those Who Tell the Truth Shall Live Forever (2001), The Earth Is Not a Cold Dead Place (2003) og All of a Sudden I Miss Everyone (2007). Ikke minst her på huset, hvor sistnevnte album fikk utdelt en blank sekser - og ord som dette:

..."Explosions in the Sky lager toner og melodier større og videre enn Texas-himmelen de er inspirerte av. I mylderet av emosjonelle instrumentalrock-band er Explosions in the Sky fremdeles en av de som sikter enda litt høyere, og med stø kurs mot det øverste sjiktet av atmosfæren lykkes de med større presisjon enn de aller fleste med å lage musikk som faktisk er "bigger than words and wider than pictures".

Explosions in the Sky er lyden av ditt hoppende hjerte midt i en stormende forelskelse"...


Øya melder at nye navn vil slippes hver dag denne uka.
comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


High Llamas - Beet, Maize & Corn

(Duophonic / New Records)

High Llamas har lenge befunnet seg himmelhøyt oppe i Himalaya, men har likevel klart å nå nye høyder på Beet, Maize and Corn!

Flere:

Antony and the Johnsons - Antony and the Johnsons
The Fall - Reformation Post TLC