Modulert Grand Prix 5 år

Håkon Kornstad skal forsvare fjorårets seier i en ny runde av Modulert Grand Prix, men får knallhard konkurranse.

Gamle Logen blir venue den 29. mai når gjengen bak Modulert Grand Prix steller i stand nok en heidundrende alternativ feiring av festen folk elsker og hater og elsker å hate. Dette er femte gangen det arrangeres Modulert Grand Prix.

Mens den aller største festen foregår på Telenor Arena, hvor Norge skal forsvare fjorårets brakseier, så står 12 artister klare til å remikse utvalgte låter direkte fra sendingen i Gamle Logen. Håkon Kornstad, som vant fjorårets Modulert Grand Prix, er med også i år, i tillegg til vinneren fra 2008, Droolian.

Bandet som er mer pop enn Donkeyboy, nemlig Montée er også med, i tillegg I tillegg til The New Wine, Harrys Gym, Pow Pow, DU, Lucy Swann, Miss Harmonica, Tut & Knore og Ivar Winther vs Center of the Universe.

- En popelegant, elektrosjokka, stuntenergisk og glitterrocka opplevelse som tar Share The Moment til et helt nytt nivå.

Slik beskriver Kjetil Bjørke/Jazzmontør festen, og lover med dette en aften helt utenom det vanlige, og en som bør få det til å klø i fascinasjonen for selv den mest innbitte Grand Prix-motstander.

Da vi snakket med Bjørke i forbindelse med fjorårets arrangement, kunne han fortelle at det så langt har vært "alt fra skjærebrennere, mini-instrumenter (barneinstrumenter), ergometersykler, WII-kontroller, gamle spolebånd, maskiner sammensatt til feilkoblinger, til mer tradisjonelle instrumenter som laptops, sax og trommesett" involvert for å lage de foregående forestillingene.

Så om det frister å høre hva en av disse artistene kan finne på å gjøre med Didrik Solli-Tangen og de andre deltagerne, så anbefaler vi å ta turen.

Billetter er i salg nå, for mer informasjon og billetter, klikk her.


comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Genesis 1969-1977

En kort gjennomgang av Genesis sine mest sentrale plater i perioden 1969-1977, av Geir Levi Nilsen

Groovissimo


Motif - Expansion

(Aim)

De unge nordiske jazz-kometene i Motif er på vei inn i stratosfæren med lysets hastighet, og de kan slå ned et sted i nærheten av deg.

Flere:

M.I.A. - Maya
The Flaming Lips - Yoshimi Battles the Pink Robots