Moddi klar med debutalbum

Floriography slippes februar 2010, da Moddi også opptrer på by:Larm.

Pål Moddi Knutsen, fra Medby på yttersida av Senja, fikk platekontrakt etter en sjarmerende opptreden på by:Larm i 2008. Etter dette har han markert seg med konserter over det langstrakte land, inkludert festivalopptreden på Øya i fjor, der Pitchfork ble sjarmert i senk. Tidligere i høst slapp han en vinylsplitt med Einar Stray. I februar skal han nok en gang opptre på by:Larm, og samtidig slippes debutalbumet på nystartede Impeller Recordings, et underselskap av Propeller.

– Det har vært en lang prosess, men den har vært ytterst nødvendig og lærerik for hver eneste dag som har gått. Etter å ha hatt musikken inni hodet i over fem år, gleder jeg meg til å få den ut på den måten den fortjener. Musikken har fått tid til å vokse, og nå skal den endelig deles med andre. På ordentlig, skriver Pål Moddi Knutsen i en melding.

Floriography er spilt inn på Island, med produsent Valgeir Sigurdsson bak spakene i Greenhouse Studios. Sigurdsson har tidligere jobbet med artister som Björk, Bonnie Prince Billy, Coco Rosie, Kate Nash og Ane Brun.

Første smakebit fra albumet skal være klar i desember.

Foto: Steve Nilsen/Moddis Myspacecomments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


The Machines - Stereotypes

(C+C)

Velkommen til en malstrøm av bevisst og ubevisst arrangerte tilfeldigheter hvor ingen er trygge og alle er fritt vilt.

Flere:

Leonard Cohen - Live at the Isle of Wight 1970
Kaospilot - Shadows