Sobert musikkmøte

Haines og Veldhoven møtes i Oslo og på EKKO i Bergen.

Etter sitt første og vellykkede møte med spontane improvisasjoner, spilte Greg Haines og Wouter Van Veldhoven i vår inn platen Three Days of Fever. Piano, cello og perkusjon ble matet ut av Haines' laptop og bearbeidet i Van Veldhovens tape-ruller til et elektro-akustisk hele. I morgen, tirsdag, spiller de to elegante eksentrikere sammen for første gang siden plateinnspillingen. Det skjer på Sound of Mu i Oslo, tre dager senere spiller de to på EKKO-Festivalen i Bergen.

Den britiske musikeren Greg Haines kjenner vi fra utgivelser på fine Miasmah, og nederlenderen Van Veldhoven er aktuell med sitt soloalbum for ikke så lenge siden.

I tillegg til denne seansen kan Mu også by på en sjelden konsert med André Borgen, hvilket betyr folk, pop, impro og støy i fin forening. Det blir også platerulling av DJ Knive, av familien kjent som Erik Skodvin (Svarte Greiner, Deaf Center).

Sjekk ut Greg Haines her og Wouter Van Veldhoven her for smakebiter.


comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


Broken Records - Until the Earth Begins to Part

(4AD)

Tilfeldigheter skapte bandet. Dynamikken skapte magien. Selvfølgeligheter skapte et aldri så lite mesterverk.

Flere:

Thule - Liquid (Rock and Roll Dream)
Noa Babayof - From a Window to a Wall