Howe Gelb avlyser

På grunn av sykdom i familien avlyser Giant Sand-høvdingen konsert på Visefestivalen i Egersund, Skjelvekommode stepper inn.

Foto: Bjørn Hammershaug

Egersund Visefestival melder i dag at Giant Sand-høvdingen Howe Gelb avlyser alle sine konserter i juni og juli grunnet sykdom i familien. Konserten i Egersund 6. juli var forøvrig den eneste Gelb skulle gjøre i Norge i sommer, så blant fansen er nok skuffelsen stor.

Som erstatning stepper Skjelvekommode inn. Bandet er et overskuddsprosjekt som ledes av duoen Tønes (Frank Tønnesen) og Frode Strømstad fra I Was a King. Med seg har de Erlend Aasland på alle slags strenger og tangenter, Morten Jackman (Wunderkammer, Helldorado) på trommer og Ole Reidar Gudmestad på bass.

Skjelvekommode ble etablert i 2009, og har så langt gitt ut en flott sjutommer (Stapte Renault). Om bandet melder plateselskapet Hype City dette:

Skjelvekommode er den musikalske magien som oppstår når Frank Tønnesen og Frode Strømstad møtes og roter til hverandres ideer. Utfallet er en mer oppriktig Frank, en mer tilgjengelig Frode, og varme, internasjonalt klingende popsanger på norsk. Prosjektet er ikke et minste felles multiplum av Tønes og I Was a King, men mer et krumspring i en udefinert retning.

Tønes og I Was a King gjør forøvrig egne konserter på årets visefestival, og begge er klare med nye album om ikke lenge. Mer om programmet i Egersund finner du HER.

Skjelvekommode, som også spilte på Visefestivalen i 2010, melder at de kommer til å spille alle de gamle klassikerne, og ingenting nytt!

comments powered by Disqus

 Siste anmeldelser

Artikler, nyheter


Ekstranummer #68: Nostalgi i slengbuksas tidsalder: Den norske retrobølgen på 70-tallet, del 12

Syttiåras mange nostalgiske strømninger, sentimentale mimring, savn etter 'enklere tider' og dragningen mot primitivitet og 'ekthet' i form av basale livsstiler, fant sitt mikrokosmos i nyskapningen kjellerstue, også kjent som peisestua

Podium

Hovedsiden / Siste:

Ekstra Vokalist søkes...
14.10.16 - 22:13

Bassist søker band/musikere ...
04.10.16 - 20:18

Deadeye Navigator søker voka...
05.09.16 - 18:58

> Registrer deg som forumbruker her.

Feedback


Jeg Vil Hjem Til Menneskene - Susanna Wallumrød
Konservativ?
(05.04.11)

Memories Of A Lifetime - Ole G. Nilssen
En fantastisk CD. Blir aldri lei av denne musikken!
(03.04.11)

The Agent That Shapes The Desert - Virus
Heilt ueinig
(29.03.11)

Groovissimo