Howe Gelb avlyser

På grunn av sykdom i familien avlyser Giant Sand-høvdingen konsert på Visefestivalen i Egersund, Skjelvekommode stepper inn.

Foto: Bjørn Hammershaug

Egersund Visefestival melder i dag at Giant Sand-høvdingen Howe Gelb avlyser alle sine konserter i juni og juli grunnet sykdom i familien. Konserten i Egersund 6. juli var forøvrig den eneste Gelb skulle gjøre i Norge i sommer, så blant fansen er nok skuffelsen stor.

Som erstatning stepper Skjelvekommode inn. Bandet er et overskuddsprosjekt som ledes av duoen Tønes (Frank Tønnesen) og Frode Strømstad fra I Was a King. Med seg har de Erlend Aasland på alle slags strenger og tangenter, Morten Jackman (Wunderkammer, Helldorado) på trommer og Ole Reidar Gudmestad på bass.

Skjelvekommode ble etablert i 2009, og har så langt gitt ut en flott sjutommer (Stapte Renault). Om bandet melder plateselskapet Hype City dette:

Skjelvekommode er den musikalske magien som oppstår når Frank Tønnesen og Frode Strømstad møtes og roter til hverandres ideer. Utfallet er en mer oppriktig Frank, en mer tilgjengelig Frode, og varme, internasjonalt klingende popsanger på norsk. Prosjektet er ikke et minste felles multiplum av Tønes og I Was a King, men mer et krumspring i en udefinert retning.

Tønes og I Was a King gjør forøvrig egne konserter på årets visefestival, og begge er klare med nye album om ikke lenge. Mer om programmet i Egersund finner du HER.

Skjelvekommode, som også spilte på Visefestivalen i 2010, melder at de kommer til å spille alle de gamle klassikerne, og ingenting nytt!

comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


Kråkesølv - Trådnøsting

(Diger)

Stilsikkert, kreativt og bemerkelsesverdig fra Kråkesølv, som gjør den beste norske debuten på årevis.

Flere:

Aphex Twin - drukqs
William Hut - Versus the End of Fashion Park