Infernoprogrammet klart

Tiårsjubilanten med et sprekt og variert program til årets festival.

Allerede før hele programmet nå ble klart så var det åpenbart at det skulle bli en av tidenes beste Infernofestivaler. Den tiende i rekken ble bekreftet som nettopp dette med en line-up som ikke bare imponerer, men også overrasker.

Den største overraskelsen kom vel i form av Final Fantasy. Jepp, Owen Pallett, kjent fra arbeid med Arcade Fire og The Hidden Cameras i tillegg til sine soloalbum. Hans tredje album, Heartland, ble sluppet forrige uke.

Det har blitt et variert program med en flott blanding av sterke trekkplastere og spennende mindre navn. Blant annet finner man Groove-yndlinger som Årabrot, Shining, Monolithic og Kvelertak på årets plakat. Storheter som Mayhem, The Kovenant, Marduk og Death Angel topper årets program.

Infernofestivalen foregår i år fra 31. mars til 3. april. Billetter, komplett program og mer informasjon finnes på Infernos hjemmesider.

Foto: Øyvind Rones (Kvelertak, Roskilde 2009)comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


Beirut - Gulag Orkestar

(Ba Da Bing!)

19 år unge Zach Condon leder an marsjerende sigøynere i en hitparade av utbasunerende skrangleorkestre i majestetiske fanfarer.

Flere:

Magnet - On Your Side
Erlend Ropstad - Hva om det ikke er sånn som du tror at det er