Bonnie Prince til Norge

Spiller to kvelder under Nattjazz og på Litteraturfestivalen i Lillehammer. Hør intervju med prinsen her.

Will Oldham opptrer som Bonnie Prince Billy under årets Nattjazz i Bergen. Det gjør han sammen med Susanna Wallumrød, som han også tidligere har samarbeidet med.

Susanna skal spille før Bonnie Prince Billy på hans to konserter på Sardinen USF mandag 31. mai og tirsdag 1. juni med sin egen trio. Det er vel heller ikke utenkelig at de to vil opptre sammen.

I dette intervjuet med Will Oldham fra National Public Radio i USA, snakker han blant annet om Susanna. Hør intervjuet her.

Idag ble det i tillegg annonsert at Norsk Litteraturfestival inviterer til en unik musikalsk opplevelse når Bonnie ’Prince’ Billy and the Cairo Gang og Susanna & the Magical Orchestra spiller dobbeltkonsert i Maihaugsalen på Lillehammer, lørdag 29. mai. Bakgrunnen for konserten er en invitasjon festivalen sendte i fjor. Oldham er veldig interessert i Hamsun og ville gjerne komme på Litteraturfestivalen, men hadde ikke tid. Det har han derimot i 2010.comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


Stars - Set Yourself On Fire

(Arts & Crafts / City Slang)

Endå eit Montreal-band med lettennelige tonar.

Flere:

Information - Biomekano
Magnolia Electric Co. - Josephine