Rastløs #19: Spectrum

Det høres sikkert ut som vi bare tøyser når vi nå forteller deg at Spectrum fremførte den klassiske Walking With Jesus av Spacemen 3 for oss. Men vi gjør ikke det. Tøyser altså. Sjekk ut resultatet fra vår lille legendariske backstage-session her!

Relaterte sider:

Spectrum

Spacemen 3

Da legendariske Spacemen 3 ble oppløst i 1991 ble bandet delt i to. Mest suksess i etterkant av dette har uten tvil Jason Pierce hatt med sitt Spiritualized - og for evig og alltid i skyggen av han finner vi Peter Kember, bedre kjent som Sonic Boom. Han startet samtidig sitt eget prosjekt, Spectrum, som han i en eller annen form har holdt gående siden 1991.

Spectrum besøkte Oslo nylig, og spilte en konsert på Sub Scene med fullt band. Selv om det kanskje ikke er blant de sobreste konsertopplevelsene man kommer borti, så er det til gjengjeld desto mer intenst. Intenst ble det også da Spectrum under et kommende intervju med groove.no plutselig fant ut at de gjerne ville være med på Rastløs likevel, etter å ha avslått forespørselen i første runde.

Gleden var ikke mindre da Kember lener seg over mot gitarist Jason Holt og spør om han vet hvordan man spiller Spacemen 3-klassikeren Walking With Jesus. Gleden er selvfølgelig aller størst når han får positivt svar fra Holt - og Rastløs #19 var et faktum. Episke saker altså! Værsågod:

groove.no Rastløs #19 - Spectrum from groove.no on Vimeo.


Lyd og video: Kai Arne Soot
Foto: Øyvind Rones

comments powered by Disqus

 Siste anmeldelser

Artikler, nyheter


KRAMPE - eller hvordan en snarvei førte til at du gikk deg vill i skogen

Fortellingen om progressiv rock er fortellingen om en utvikling. Dens historikk har ingen egentlig begynnelse eller slutt., men heller er det en påpekelse av interne faser i en bestemt musikkstil.

Podium

Hovedsiden / Siste:

The Secondhand Emporium søke...
14.11.17 - 12:09

Veldig fint innlegg, takk 192.168.0.1...
08.11.17 - 10:05

Jeg er enig med...
08.11.17 - 10:04

> Registrer deg som forumbruker her.

Feedback


Jeg Vil Hjem Til Menneskene - Susanna Wallumrød
Konservativ?
(05.04.11)

Memories Of A Lifetime - Ole G. Nilssen
En fantastisk CD. Blir aldri lei av denne musikken!
(03.04.11)

The Agent That Shapes The Desert - Virus
Heilt ueinig
(29.03.11)

Groovissimo