RIP Anders Askildsen Eikås

Trommeslageren i Honningbarna omkom i bilulykke.

Foto: André Løyning

Honningbarna fikk nylig Spellemannprisen i kategorien rock for fjorårets album La Alarmane Gå. Dette var kronen på verket for det unge punkbandet som i 2011 fikk sitt store gjennombrudd, noe som gjorde mange stolte i hjembyen Kristiansand.

Nå sørger bandet over tapet av trommeslager Ander Askildsen Eikås som på tragisk vis døde, kun 20 år gammel, i en trafikkulykke natt til i dag.

På Facebook skriver Honningbarna:

- Hei, dere gode. Som de fleste av dere vet har vår bror, Anders, omkommet i en bilulykke i natt. Vi vil komme tilbake med mer, men som dere sikkert forstår er det vanskelig å skrive for øyeblikket.

- Vi har opplevd så mye det siste året. Vi setter utrolig stor pris på dere og de fine ordene deres. Det gjorde Anders også. Kjærlighet over alt.


Her på huset har vi rost Honningbarna både på plate og fra konsertscener. Vi håper bandet kommer tilbake. Våre varmeste tanker går til familie, band og venner. I dag er vi alle honningbarn.

RIP Anders Askildsen Eikås.comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


St. Vincent - Actor

(4AD)

Det er ingen selvfølge at artister kommer så komplett utstyrt som dette, selv blant de beste utgivelser er Actor for en perle å regne.

Flere:

Turboneger - Scandinavian Leather
Nils Bech - Look Back