Madlib med tributeplate til Jaydee

VME slipper Beat Konducta Volum 5. og 6. den 9. februar i Norge. Begge er dedisert til Stones Throw legenden J-Dilla.

At Madlibs tilhengerskare er i sterk vekst er neppe noen hemmelighet, eller noen tilfeldighet. Mannen som gir ut så mange plater i året at svært få som ikke står han veldig nær får det med seg, er igjen klar med nytt materiale.

Dobbeldisken som utgis her til lands, er en oppfølger til den eminente Beat Konducta-serien, som til nå har bestått av ulike beat-tapes influert av bl.a. reggae, blaxploitation, jazz, soul og bollywood.

Den nye platen vil som tittelen indikerer bestå av to album, hvor begge er tilegnet den avdøde Stones Throw legenden J-Dilla. Materialet vil derfor være fokusert i samme retning som Dilla selv var på veg, men vil antageligvis også bestå av unikt gjenkjennelige Madlib vibber.

Er Madlib like god i 2009 som han var i 2008 blir neppe denne platen noen nedtur heller, og den kan handles i norske butikker fra 9. februar.

Men se opp, for atter en plate er antakelig rett rundt hjørnet.

comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


The Knife - Tomorrow, In a Year

(Rabid)

Riktignok ikke det samme på plate som i sal, men fremdeles fullstendig overlegent fra Skandinavias mest interessante band.

Flere:

Balkan Beat Box - Nu Med
Kenneth Ishak And The Freedom Machines - Kenneth Ishak & The Freedom Machines