The Kooks gir bort EP til norske fans

Slipper sitt andre album førstkommende mandag, med eksklusiv bonus-EP for det norske markedet.

Da Luke Pritchard og Hugh Harris fra The Kooks besøkte Oslo i februar tok de turen innom NRKs for en akustisk P3 Session. Disse opptakene blir nå gitt ut som bonus til bandets norske fans.

Opptakene følger med som en bonus-EP til de 1500 første som kjøper deres kommende album Konk. Spesialpakken er kun å finne som fysisk cd, og kun i Norge, og vil kanskje også være av interesse for samlere.

The Kooks hadde stor suksess med debutalbumet Inside In/ Inside Out (2006), som snart har solgt 2 millioner album på verdensbasis.

Førstesingelen fra det nye albumet Always Where I Need To Be har blitt spilt lenge på norsk radio, og er en av låtene som er å finne i ny akustisk drakt på EP-en, sammen med blant annet Ooh La og She Moves in Her Own Ways fra debutalbumet.

Albumnavnet Konk er hentet fra legendariske Ray Davies’ studio nord i London, der plata ble spilt inn med produsent Tony Hoffer, rapporterer EMI Norge.

The Kooks spiller på årets Hovefestival i Arendal 24. juni, mens platen slippes førstkommende mandag.


comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


Helldorado - Director's Cut

(Checkpoint Charlie)

Hemningslaus og morderisk debut frå ein løfterik Stavangerbande.

Flere:

Erlend Ropstad - Hva om det ikke er sånn som du tror at det er
Marissa Nadler - Little Hells