Video: Blakroc - Ain’t Nothing Like You

En rekke rapstjerner samles for å lage eksperimentell hiphop-plate sammen med The Black Keys. Gruppen heter Blakroc og her kan du se hvor bra resultatet er blitt.Det skjer mye spennende i hiphop-verden om dagen, og igjen er det undergrunnen som går i front for å eksperimentere med lydbildet sitt. For mens 50 Cent gir ut den samme plata for fjerde gang på rad, så gir f.eks Wu-Tang ut mixtapes kalt Wu-Tang Meets the Indie Culture.

Og noe lignende kunne faktisk ha vært tittelen på det omfattende prosjektet Blakroc. Et initiativ startet av Roc-A-Fella gründer Damon Dash etter å ha blitt blodfan av blues-rockgruppa The Black Keys. Med seg på laget fikk han en rekke rapstjerner som Raekwon, RZA, Jim Jones, Mos Def, Pharoahe Monch, Ludacris og Q-Tip, og resultatet har blitt platen Blakroc.

Releasedato for albumet er 30. november, og vil her til lands bli distribuert av Tuba. Det er noen dager siden første video fra platen ble sluppet, men med såpass lovende materiale burde det rettferdiggjøre en reprise, selv for kjennere.

Fullstendig tracklist Blakroc

1. Coochie
2. On The Vista
3. Hard Times
4. Dollaz & Sense
5. Why Can’t I Forget Him
6. Stay Off The F*%$#n’ Flowers
7. Ain’t Nothing Like You
8. Hope You’re Happy
9. Tellin’ Me Things
10. What You Do To Me
11. Done Did It


comments powered by Disqus

 Siste anmeldelser

Artikler, nyheter


Ekstranummer #65: Nostalgi i slengbuksas tidsalder: Den norske retrobølgen på 70-tallet, del 9

I jula blir alle nostalgiske, sentimentale og tilbakeskuende. Til alle tider. Det årvisst kolossale salget av anakronistiske julehefter er en sterk indikator på lengslene bakover.

Groovissimo