Rastløs #20: Hypertext

Denne uken kom Hypertexts andre album, Astronaut Kraut!, og da passet det mer enn perfekt å invitere nettopp dem til å spille det tjuende bidraget til Rastløs. Det ble minst like fint som vi hadde håpet på!

Relaterte sider:

Hypertext

At musikere i Norge sjelden nøyer seg med ett bandprosjekt er Hypertext et godt eksempel på, med armer og ben i navn som Casiokids, The Gin & Tonic Youth og bandets ferskeste tilskudd Susanne Sundfør. For ikke å snakke om at samtlige er involvert i en stor del av det som kommer ut av Haugesund for tiden. Å skulle finne tid til alt fremstår som et puslespill uten like, noe som kanskje også er en av grunnene til at Astronaut Kraut!, Hypertexts album ble en del forsinket. Nå er det i alle fall endelig i salg, og da vi møtte gjengen fikk vi en lekker nedstrippet versjon av Parallel Circles fra nevnte album.

Vi er altså ikke bare litt fornøyde med å feire episode nummer tjue av Rastløs med bandet bak en av de beste norske platene i år, og det skjønner du kjapt når du hører dette:

groove.no Rastløs #20 - Hypertext from groove.no on Vimeo.


Lyd og video: Kai Arne Soot

Astronaut Kraut! er ute nå via Emelie Records/Tuba, og bandet er for øyeblikket ute på en liten norgesturné. Full oversikt finner du i vår konsertoversikt eller på bandets MySpace.comments powered by Disqus

 Artikler, nyheter


Ekstranummer #61: Nostalgi i slengbuksas tidsalder: Den norske retrobølgen på 70-tallet, Del 5

Filmindustrien befant seg i syttiåra i ei hard klemme. Skulle den satse på tidsriktig sosial ’relevans’ eller peise på med det den alltid har vært best på, pur eskapisme? Svaret, og de store pengene, lå i en mellomløsning: Tidstilpasset og trendriden

Podium

Hovedsiden / Siste:

Til Vigdis av Jan Garbarek
06.04.14 - 17:56

Indie band i Oslo søker trom...
23.03.14 - 15:52

Bassist sökes till osloband
17.03.14 - 22:40

> Registrer deg som forumbruker her.

Feedback


Jeg Vil Hjem Til Menneskene - Susanna Wallumrød
Konservativ?
(05.04.11)

Memories Of A Lifetime - Ole G. Nilssen
En fantastisk CD. Blir aldri lei av denne musikken!
(03.04.11)

The Agent That Shapes The Desert - Virus
Heilt ueinig
(29.03.11)

Groovissimo