Bukta i boks

The Legendary Shack Shakers kompletterer programmet til Buktafestivalen.

Den femte Buktafestivalen i Tromsø har programmet klart og byr på 28 artister på to scener 17 – 19. juli.

Øverst på plakaten finner vi rockedronningen Patti Smith, som sammen med de norske veteranene Raga Rockers, gjengangerne Dum Dum Boys og Madrugada, samt svenske Kent nok er de største trekkplastrene for festivalen, selv om de mest dedikerte nok har satt et ekstra kryss bak glødende Woven Hand, San Frasisco-duoen Two Gallants og Austin-gærningene Fuck Emos.

Mest debatt har bookingen av Åge Aleksandersen & Sambandet skapt. La gå at Dagsavisen lanserte en Åge til Øya-kampanje i forbindelse med duettfremstøtet med Sivert Høyem i Middelalderparken i fjor, ta med at Storås allerede har hatt veteranen på programmet og summen blir selvsagt at Aleksandersen er i ferd med å bli spiselig for norske rockefestivaler. At Kongen av trønderrock har blitt en av headlinerne i Tromsø har likevel vært hardt å svelge for mange.

Ellers er kanadiske Danko Jones er nok en gang klar for festivalen, og på tampen ble også norsk-amerikanske The Disciplines en del av programmet. Videre er de engelske punkveteranene The Vibrators, Superfamily, The Jessica Fletchers, Hellsongs, Leningrad Cowboys, Tim Scott McConnell, italienske The Mojomatics og de sinte ungjentene i Cyaneed blant artistene femårsjubilanten byr på til sommeren.comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


Aphex Twin - 26 Mixes For Cash

(Warp)

Til ikke å være en best of-samler, er denne platen farlig nær å være det allikevel. Ren Aphex Twin-magi som både overrasker og overbeviser.

Flere:

The Fall - Reformation Post TLC
This Is Music Inc. - Krasnapolis