How Is Annie inviterer til helkveld.

Kjøkkenlabelet How Is Annie inviterer til en helkveld. Soup, Youth Pictures of Florence Henderson, The Little Hands of Asphalt og Therese Aune opptrer.

How Is Annie Records er et lite og uavhengig plateselskap som siden 2004 har blitt drevet av Morten Samdal. Selskapet har gitt ut plater med flere talentfulle artister. Deriblant Monzano, Build Nest Sleep, Morfar og Sirka Ragnar.

Førstkommende torsdag inviterer de til en helkveld i tigerstaden med noen av sine egne artister, samt gjesteopptredner fra nære venner. Det kan bli en lang og fuktig aften for mange når band som Soup, Youth Pictures of Florence Henderson, The Little Hands of Asphalt og Therese Aune står for underholdningen.

Til felles har de alle at de har mottatt mye positiv omtale for sin musikk, enten det har vært for konkrete plateutgivelser som Soup´s Come On Pioneers eller Youth Pictures of Florence Hendersons Unnoticeable In A Tiny Town, Invisible In The City. Eller forhåndsomtale som Therese Aune fikk som en av få norske artister under Iceland Airwaves festivalen i fjor. Little Hands Of Asphalt ryktes å ha laget et kjempebra album som kommer 9. mars, og et intervju med loves i forkant av utgivelsen.

Så ta på deg utelivsskoene, og ta turen ned til Blå. Her har du anledning til å være med å støtte opp en av grunnsteinene i norsk undergrunnsmusikk, og samtidig få med deg en hel masse flotte konserter.

Billetter er i forsalg hos Tiger, men kan også kjøpes i døra på Blå

comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


Dizzee Rascal - Showtime

(XL)

19-åring fra London hamler opp med hip hop-storheter på begge sider av dammen. Big up!

Flere:

Arve Henriksen - Chiaroscuro
Magnolia Electric Co. - Sojourner