Sinful Soul

Helldorado med nytt album, releasekonserter i Stavanger og Oslo.

Det er fire år siden Stavangerbandet Helldorado var på banen med støvete og kruttrøykdrivende The Ballad of Nora Lee, platen som gjorde bandet stor i Tyrkia. Mens Helldorado har hatt en liten pause har Dag Vagle & Co jobbet med sideprosjektet Flying Shoes, et countryduftende band, som sist år gav ut et selvtitulert album som boblet i overskudd og gylne covere av outlaw-helter som Townes Van Zandt, Gene Clark og Gram Parsons.

Sinful Soul er tredje fullengder fra Helldorado, og smakebiter på nettet sier at trioen fremdeles operer i et mørkt, støvete noir-landskap, der ekko fra The Gun Club, 16 Horsepower og Ennio Morricone er hørbar i Vagles musikalske univers.

Platen slippes 11. mai, og det blir releasekonsert i Stavanger på Checkpoint Charlie (lørdag 9.5) og Funhouse i Oslo (onsdag 13.5). Deretter setter Helldorado kursen mot Tyrkia, hvor de er et av trekkplastrene til Gazi University/Spring Festival i Ankara 15. mai.

Låtliste:

1. Steal Away
2. Your Sinful Soul
3. Try So Hard To Be Good
4. The Happiest Day
5. Cross-Dressing Truck Driver
6. Sixty Seven
7. And the Ravens Did Croak
8. Jump Baby, Jump
9. Ten Little Demons
10. Gypsy Fair
11. Damn You Girl
12. Hellraising Outlawcomments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


Beirut - Gulag Orkestar

(Ba Da Bing!)

19 år unge Zach Condon leder an marsjerende sigøynere i en hitparade av utbasunerende skrangleorkestre i majestetiske fanfarer.

Flere:

Anne Marie Almedal & Erik Honoré & Jan Bang & Nils Chr. Moe-Repstad - Going Nine Ways From Wednesday
The Clientele - Strange Geometry