Andre sesong med Urijazz

Urijazz presenterer vårprogrammet – åpning med Motif og Mathias Eick på Maskinistenes hus tirsdag 30. januar.

Relaterte sider:

Motif - Motif (2004)

Frøy Aagre

Mathias Eick

Motif

Urijazz drar i gang sin andre sesong på Maskinistenes hus. Maskinistenes hus er spillested for både Tønsberg Roots Club og Urijazz.

Sesongen åpner med kometen Motif, som snart er å regne som veteraner innen ny norsk jazz da de har eksistert siden 1999. Mathias Eick, også kjent fra Jaga Jazzist, ble nylig kåret til Årets internasjonale jazztalent under 30 år av en bredt sammensatt jury fra verdens ledende jazzfestivaler.

Årets Vinterjazz blir en festival med fem konserter i løpet av 5 dager i perioden 6-10. februar. Bredden er stor, fra Lars Martin Myhre med venner til SheBop Big Band i Oseberg kulturhus. Frøy Aagre står for kammerjazzen på Maskinistenes hus.

- Samarbeidet med Nøtterøy kulturhus gir oss anledning til bringe et bredt program til medlemmer og publikum. Vi har i mange år vært Rikskonsertenes samarbeidspartner for World-musikken. I vår presenterer vi musikk fra Afrika og Sør-Amerika. I tillegg kommer spennende norske jazz-sangerinner, Kristin Asbjørnsen og Christina Bjordal, heter det fra Urijazz.

Se Urijazz.no for oppdatert informasjon om kommende aktiviteter.


comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


Jack White - Blunderbuss

(XL)

Under eige namn for første gong. På drift, men gjenkjennelig, og i toppslag.

Flere:

Turboneger - Scandinavian Leather
Proviant Audio - Real Love Tastes Like This