Insomnia utvider

Høstens festival strekker seg over en uke.

Avisa Tromsø melder i dag at Insomniafestivalen i Tromsø vokser. I oktober strekker electronicafestivalen seg over en hel uke, med konserter, utstilling, foredrag og debatter, det hele under bærebjelkene "techno culture" og "future music".

Insomnias ambisjon er å presentere et tverrsnitt av det som rører seg i verden av elektronisk musikk. Festivalen har, som vi tidligere har meldt, fått økte rammebetingelser, og det er dette Tromsø-publikummet nå får merke med flere artister til festivalen, som forøvrig har fått nytt styre, med Julie Utler Gjengedal som ny leder. Med seg til å styre skuta har hun Christian Hyld, Frode Henriksen, Øyvind Sjøvoll, Gaute Barlindhaug og Vidar Hanssen.

De tre sistnevnte skal også i aksjon 12. mai på Café Sånn i Ishavsbyen, når labelen Beatservice har slippfest for KOHIB og Nasra & Gaute.

KOHIB, aka Øyvind Sjøvoll, slipper debutfullengder med Make Fire, mens duoen Nasra Ali Omar og Gaute Barlindhaug (som vi så gjorde en flott stumfilmkonsert under TIFF i januar) kommer med en EP-smakebit fra det kommende albumet.comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


M.I.A. - Maya

(XL)

- People make music to get a reaction. Music is communication, sa Yoko Ono. I tilfelle er dette M.I.A.s mest ekspressive album til dags dato.

Flere:

Jack White - Blunderbuss
Sleepy Sun - Fever