Vinnere: Raphael Saadiq

Vi har trukket ut to heldige vinnere til Raphael Saadiqs konsert i Oslo.

Veldig vanskelig var ikke kriteriene for å vinne billetter til Raphael Saadiq, vi krevde simpelthen at du kunne bevise at du hadde interesse for mannens musikk, og kunne begrunne hvorfor.

Denne gangen har vi vektlagt de som kom med litt uventede forslag, hvertfall med tanke på hvor mange produksjoner Saadiq har vært involvert i, så har vi valgt de som i våre øyne fremsto som originale.

Vår første vinner Tamara B. fortjener sine plasser for følgende forklaring:

Mitt første møte med mr Saadiq var gjennom herlige Lucy Pearl. Den absolutte favorittlåten Saadiq har produsert vil derfor være Dance Tonight. Makan til feelgood låt skal man lete lenge etter. Frekk som faen!

Og hun legger til:

Hadde jeg fått sjansen til å høre den live (vet at han spilte den på Cosmopolite sist) ville jeg vært verdens lykkeligste!!

Vår andre vinner Andreas S. var heller ikke snau i sin formulering:

Min favoritt produserte låt av Saadiq er Coming Home fra Bizarre sitt album, Hannicap Circus. Her får han virkelig bevist at han er et multitalent, og at han mestrer både soul, R`n`B og hip hop, noe som gjør han til en genuin artist.

Før han også legger til at: Jeg har lenge hatt lyst til og oppleve han live men har ennå ikke fått muligheten..

Vel nå har dere begge muligheten, og kan ta med et fritt valgt følge til konserten neste lørdag. Vinnerne har også mottatt bekreftelse på mail.


comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


Pinetop Seven - The Night's Bloom

(Barbary Coast / Empyrean)

Låtar i ei cinematisk folkrock-ramme, som veks og blir til vemodige og rike sinnbilete.

Flere:

Beach House - Beach House
When - Trippy Happy