Nye navn til Bukta

Blacksheeps, Hurra Torpedo og Moddi topper lørdagens gratisarrangement på Buktafestivalen i Tromsø.

Blacksheeps avlyste fjorårets opptreden i Bukta, men for kidsa og andre blir det nå mulig å få sett og hørt bandet, som er satt opp på festivalens familievennlige gratisarrangement siste dag. Sammen med Hurra Torpedo og Moddi skal det purunge Finnmarksbandet stå for underholdningen fra hovedscenen. I tillegg vil vinnerene fra Unge Talenter; Jabba the Butt, Bits'n'pieces og Mining in Yukon stå på den minste scenen i Paradisbukta lørdag formiddag.

Noe for enhver smak, også for ungene, vil vi tro.

Foruten det ferske slippet av Juliette Lewis som headliner, har Bukta tidligere også fått på plass BigBang til å sparke festivalen i gang, nevnes må også Nick Oliveri og hans Mondo Generator som trekkplaster for stonerfolket.

Festivalen har de siste årene hatt store navn som Roky Erickson, The Stooges, Patti Smith, Ray Davies og Motörhead på programmet, og også funnet plass til kritikerfavoritter som Calexico, The Sadies og Woven Hand. Årets plakat mangler nok endel før den kan måle seg med de foregående, men Bukta har ennå mange navn å slippe, så det er ennå tid for festivalen å stoppe mumlingen om manglende headlinere og noe tynt program så langt.

Bukta går av staben 15 -17. juli.


comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


Sukpatch - 23

(Moshi Moshi)

Ein godtepose av ei plate, skryter vår anmelder, som ble hypnotisert av denne...

Flere:

Deradoorian - Mind Raft EP
Philip Kane - Time: Gentlemen