Bukta rører på seg

Turdus Musicus og Kråkesølv første bookinger for festivalen i 2010, flere slipp før jul.

Forsidefoto: Ravn Steinsvik

Turdus Musicus er klar for Buktafestivalen i Tromsø. Ishavsbyens beste hardcoreband er snart klar med sitt tredje album, At The End Of The Day, som slippes i mars. Platen er spilt inn i USA med produsent Jason Livermore i Blasting Room Studios. Turdus Musicus har turnert intenst i USA, Kina og Russland de siste årene, men har ikke spilt på Bukta siden de i 2005 var en del av familiepakken på dagtid.

Kråkesølv var første slipp tidligere denne uka, så man kan trygt slå fast at Nord-Norge er godt representert så langt, men det er vel grunn til å vente flere og større navn når Bukta varsler flere slipp før jul. Nordlands indietrompeter har uansett vind i seilene for tiden, med knallanmeldelser over hele fjøla for debutskiva og stadig flere festivaljobber i boks.

Bukta 2010 har gått tilbake til det gamle tidspunktet, det betyr at festivalen går av staben samtidig med Slottsfjell, 15 – 17.juli.


comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


Ought - More Than Any Other Day

(Constellation)

I avdelinga postpunk med noko attåt serverer Ought eit særs overtydande tilskot.

Flere:

Karl Seglem - Femstein
My Dying Bride - The Dreadful Hour