Band of Horses til Døgnvill

Seattlebandet spiller i Tromsø 30. august. Døgnvillfestivalen melder at programmet er i boks.

Foto: Presse

Tre år tilbake var Band of Horses en av headlinerne på Døgnvill i Tromsø, der de leverte en konsert som fikk kritikerne og publikum til å juble. Nå er bandet igjen klar for Valhall, og med denne bookingen melder Døgnvillfestivalen at årets program er i boks.

– Et fantastisk band som leverte en nydelig konsert for 10.000 publikummere da de var her i 2010. Av alle ønskedrømmer er dette en av de beste. Vi har snakka om dem siden de var her sist, skriver festivalsjef Hogne Rundberg i en pressemelding.

Band of Horses er nærmest som norgesvenner å regne etter en rekke besøk de siste åra, senest på Bergenfest og Norwegian Wood i Oslo tidligere i sommer.

Ben Bridwell & Co debuterte med fantastisk flotte Everything All The Time i 2006, og har siden gitt ut 3 album i skjæringspunktet mellom indierock, stadionpop og skjeggete flanellskjortecountry. Det siste albumet, Mirage Rock, kom i fjor. Fra å være relativt smale kritikeryndlinger i starten, har bandet oppnådd kommersiell suksess både med skiver og som liveband.

Band of Horses spiller på Døgnvill fredag 30. august, samme dag som også Jerry Lee Lewis, Faithless, Vishnu, Zara Larsson og Envy står på plakaten.

Festivalen i Tromsø går av stabelen 29 – 31. august, og byr ellers på navn som 50 Cent, DumDum Boys, Ole Paus, Violet Road og Insense. Mer om Døgnvill 2013 finner du på festivalens hjemmeside.
comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


Sufjan Stevens - Seven Swans

(Rough Trade)

Sufjan Stevens forlater ikke Michigan riktig ennå - men tar seg tid til litt fugletitting.

Flere:

Magnet - On Your Side
Pinetop Seven - The Night's Bloom