Magic Pie med ny vokalist

Varmer opp for Glenn Hughes i Oslo, turné i Europa.

Relaterte sider:

Magic Pie

Fra å være en ubetydelig aktør innenfor den smale nisje av progressiv indiemusikk har norske Magic Pie gjennom flere år bygd seg opp et internasjonalt renommé som ett av de bedre classic progrogressive rockeband i verden. Siden starten i 2001 har bandet med sine to album Motions of Desire (2005) og Circus of Life (2007) gjort seg bemerket langt utover landets grenser, og musikken høster lovord og superlativer fra anmeldere verden over.

Norsk Magic Pie har bygget opp et navn innen moderne progrock med sine to album Motions of Desire (2005) og Circus of Life (2007). De har også fått tildelt utmerkelser som Best CD of the Year award og Progressive Rock Indie Artist of the Year i konkurranse med ikke ukjente størrelser som Dream Theater, Yes, Rush, Porcupine Tree, Nightwish, Alan Parsons og Peter Gabriel (Progressive Rock Hall of Fame).

Som representant for denne stilarten har bandet gjort seg bemerket på flere prog-festivaler i USA, og sommeren 2007 spilte de på Sweden Rock Festival. I år er det Nederland og England som er i fokus, men her hjemme kan man også oppleve bandets som support for tidligere Deep Purple bassist og vokalist Glen Hughes. Det skjer på Smuget 10. mai.

Nytt av året er tilskuddet på vokalfronten hvor Islandske Eirikur Hauksson vil være en fremtredende aktør. Hauksson har erfaring fra band som Artch, Ken Hensley's Live Fire, Trond Holter Band, Just4Fun, og som representant for Norge og Island i Melodi Grand Prix.


comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


Fire! - You Liked Me Five Minutes Ago

(Rune Grammofon)

Debutplate, helt fersk svensk trio, men på ingen måte ubeskrevne førstereisgutter.

Flere:

Shining - Grindstone
Karl Seglem - Femstein