Jackie O!

Portland-gjengen i Jackie-O Motherfucker kommer endelig til Norge.

Jackie-O Motherfucker kommer mannsterke til Oslo i november. Det meldes at syv personer i kollektivet stiller til dyst. Dette skjer i grottene på The Villa den 17. november.

Vi har tidligere omtalt Jackie-O ganske så presist som "et frittenkende kollektiv fra Portland, Oregon uten hemmende genrefikserte gjerder. Space rock, psychedelia, avantgarde, loops, droner, improv jazz og free folk - alt inngår som en del av dette bandets trang til å utforske mikroelementer og forme massiver."

Deres konsert på ATP før jul var i overkant mystisk, og det er lov å håpe at de vil slippe seg noe mer løs på the Villa.

groove anbefaler å sjekke ut noen av deres skiver i samme slengen, og Wow/The Magick Fire Music fra 2003 kan være et godt utgangspunkt:

Vi oppsummerte i hvert fall på følgende vis og kastet en lett sekser etter skiva: "Jackie-O Motherfucker er blant klodens feteste band, og selv om de har gitt ut plater som er minst like bra som disse to, så er Wow/The Magick Fire Music et gunstig utgangspunkt for videre oppdagelser på egen hånd. God jackt, motherfucker."

Kryss av i boka!


comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


The National - High Violet

(4AD)

Frakken er den same, og det dunkle har ikkje sleppt taket. Det har heller ikkje evna til å skape storarta songar.

Flere:

Sleepy Sun - Fever
Stereolab - Sound-Dust