Baby Shakes til Norge

Amerikansk jentetrio med konserter i Moss, Tromsø og Oslo denne uka.

Relaterte sider:

Baby Woodrose til Norge

Baby Shakes

Med base i New York er nok Baby Shakes influert av byens rike musikkhistorie, og byr da også på livlig og spretten powerpop et sted mellom Blondie, The Ramones, The Bangles, The Shangri-Las og Shonen Knife. Bandet er nå ute på en omfattende Europaturné som også tar de til Norge de første dagene av desember.

Mary, Judy og Claudia, som de kaller seg, gjorde sin første konsert i 2005, og har siden gitt ut et knippe singler før debutalbumet så dagens lys i fjor. Jentetrioen er ellers kjent for stort forbruk av trommeslagere, og har i ren Spinal Tap-stil byttet mannlige trommiser med skummelt hyppige mellomrom.

Baby Shakes dyrker b-kultur og annen livsbejaende moro, og lar andre ta den kjedelige jobben med å forsøke å redde verden. Adventen står for tur, og om du allerede nå begynner å få overdose av Sissel, Nordstoga, Eidsvåg, Dylan og alle andre i den skinnhellige julegryta, er dette en fin anledning til å høre noe helt annet.

Baby Shakes byr opp til dans følgende steder:

1. desember - House of Rock, Moss
2. desember – Bastard Bar, Tromsø
3. desember – Funhouse, Oslo


Foto: Nate Frohnhoefer, Baby Shakes' Myspace.


comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


Kvelertak - Kvelertak

(Indie)

En sjangerfornektende og sviende bra debut. Det skulle ikke overraske meg om man hadde kommet til bevisstheten med blåmerker rundt halsen.

Flere:

Bryan Ferry - Frantic
Katatonia - Viva Emptiness